Dobrodošli

Hotel Heritage

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Potpuno novi poslovni hotel u užem gradskom jezgru – Hotel Heritage. Otvoren u Septembru 2015. godine i poseduje 40 soba i apartmana.
Hotel se nalazi u ulici Mije Kovačevića (nastavak Ruzveltove ulice), jednoj od najvećih Beogradskih ulica, i odlično je povezan sa svim delovima grada, kao i sa magistralnim putevima koji vode ka Pančevu i Zrenjaninu. U neposrednoj blizini nalaze se sportska hala Pionir, Gradska skupština, Botanicka bašta, Vukov spomenik, boemska četvrt Skadarlija.

Recepcija

Hotel Heritage

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Recepcija radi 24h dnevno a osoblje govori nekoliko stranih jezika. Brzi Wi-Fi internet bez dodatne naplate dostupan je svim gostima hotela. U prizemlju hotela nalaze se A la carte restoran i lounge bar sa zastakljenom baštom i otvorenom terasom okruženom zelenilom. U sklopu hotela je garaža za automobile koja se dodatno naplaćuje, dok se ispred hotela nalazi besplatan otvoreni parking sa određenim brojem parking mesta. Na samo 20m udaljenosti, nalazi se gradski parking bez zonske naplate parkiranja.

Restoran

Hotel Heritage

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

A la carte restoran vam nudi veliki izbor internacionalnih i lokalnih jela, kao i posebno odabrana vina i poslasticer. Loby bar hotela u svom meniju nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića,kao i sveze cedjene sokove. Staklena bašta caffe-a omogućuje vam da uživate u prirodnom ambijentu tokom cele godine, dok je otvorena terasa okružena parkom i zelenilom idealna za letnje i prolećne dane, prvu jutarnju kafu i početak vašeg dana. Caffe bar je otvoren od 8h do 22h. Doručak se služi u periodu od 7h do 10:30h.

Heritage Apartman

Hotel Heritage

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Svih 6 apartmana je moderno opremljeno i maksimalno prilagođeno potrebama i najzahtevnijih gostiju. Spavaća soba sa king size krevetom, sa mogućnošću razdvajanja na zahtev gosta, je odvojena od dnevnog boravka. Dobra prirodna osvetljenost, zvučna izolacija, kao i dnevni boravak sa pogledom na park učiniće boravak gosta prijatnijim i komfornijim.
Velicina apartmana: 40m²

Dvokrevetna soba

Hotel Heritage

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Sve 24 dvokrevetne komfort sobe su moderno opremljeno i maksimalno prilagođene potrebama i najzahtevnijih gostiju. Sobe imaju king size krevete, sa mogućnošću razdvajanja na 2 twin kreveta na zahtev gosta. Dobra prirodna osvetljenost, zvučna izolacija, kao i pogled na park i zelenilo učiniće boravak gosta prijatnijim i komfornijim.
Velicina sobe: 23m²

Junior Apartman

Hotel Heritage

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Svih 6 junior apartmana je moderno opremljeno i maksimalno prilagođeno potrebama i najzahtevnijih gostiju. Junior apartmani imaju king size krevete, sa mogućnošću razdvajanja na 2 twin kreveta na zahtev gosta, kao i pomoćni ležaj (trosed). Dobra prirodna osvetljenost, zvučna izolacija, kao i pogled na park učiniće boravak gosta prijatnijim i komfornijim.
Velicina junior apartmana: 30m²

Exploring nearby area

Close