Obuća

Albo d.o.o.

Close

  Veliki izbor radne i zaštitne obuće renomiranih brendova – Panda, uvex, Dunlop, Cofra, Catamount, Helly Hansen, Exena...

  Bilo da želite savremen ili klasičan dizajn možete naći sve za svoje radnike od klompi do čizama, uključujući i plitke i duboke cipele sa čeličnim, aluminijumskim ili kompozitnim kapama, sa ojačanim međuđonovima (listovima od različitih materijala) i drugim karakteristikama.

  Rukavice

  Albo d.o.o.

  Close

   Rukavice i narukavi pružaju zaštitu ruku od svih vrsta fizičkih i hemijskih hazarda i agenasa. Bilo da radite baštanske poslove, u hemijskoj, elektronskoj ili teškoj industriji Albo ima adekvatne rukavice za Vašu zaštitu. Kombinacija inovativnosti i tradicije učinila je Albo sinonimom za zaštitu ruku.

   Ako tražite močene, rukavice protiv prosecanja, hemijske, jednokratne ili rukavice za specijalne namene možete ih poručiti kod nas, kao i kozne, kombinovane i tekstilne rukavice.

   Industrijska higijena

   Albo d.o.o.

   Close

    U Albovom asortimanu nalaze se i proizvodi za profesionalno održavanje higijene u radnim prostorima (kancelarijama, halama, proizvodnim pogonima, profesionalnim kuhinjama i sl.) nemačkog proizvođača Buzil-a. Dopunski asortiman predstavlja i papirna galanterija Papernet.

    Zaštita disajnih organa

    Albo d.o.o.

    Close

     Albo ima široku paletu sredstava za zaštitu disajnih organa. Ukoliko su Vam potrebna sredstva pomoću kojih se filtrira vazduh u okruženju (polumaske, maske za celo lice ili jednokratne maske – respiratori) ili sredstva sa zasebmi dovodom vazduha potražite u Albu - JSP, 3M, Scott safety, Vispro, Refil i druge brendove.

     Zaštita glave i lica

     Albo d.o.o.

     Close

      Zaštitite svoj sluh, glavu, vid i disajne organe – potražite antifone, čepiće, šlemove, naočare, vizire, maske i jednokratne respiratore svetskih proizvođača – 3M, JSP, Scott, uvex, Refil i drugih.

      Odeća

      Albo d.o.o.

      Close

       Radna i zaštitna odeća je danas osnovna potreba svakog radnika – od bankarskih službenika koji imaju uniformisanu poslovnu garderobu, preko medicinskih radnika, kuvara, poljoprivrednika, tehnologa i hemičara, putara, građevinskih i radnika u proizvodnji, do rudara, vatrogasaca i ronilačkih ekipa. U Albu možete naći veliki izbor kolekcija, ali i poručiti specijalno dizajniranu odeću za Vaše potrebe.

       Protivpadna oprema

       Albo d.o.o.

       Close

        Ukoliko radite u uslovima gde postoji mogućnost pada sa visine neophodna Vam je lična zaštitna protiv pada. U okviru protivpadne opreme postoje različiti sistemi kačenja i delovi koji se kombinuju – opasači, užad, šok apsorberi, gurtne, karabini, kočnice itd. A Albu imate svu opremu na jednom mestu.

        Zaposleni

        Albo d.o.o.

        Close

         Naši zaposleni se konstantno usavršavaju kroz interne i eksterne obuke i treninge. Brinemo o njihovom zadovoljstvu i razvoju karijere unutar kompanije, jer jedino tako možemo da omogućimo konstantan rast prometa i poboljšanje poslovanja čitave kompanije. Ponosimo se činjenicom da su ljudi i međuljudski odnosi koje negujemo u Albu naš najveći kapital.

         Exploring nearby area

         Close