Dobrodošli!

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Banya Wellness & Spa centar predstavlja oazu mira i spokoja gdje ćete u idealnom ambijentu pronaći novu energiju, opustiti tijelo i relaksirati misli zahvaljujući našoj bogatoj wellness ponudi kao i profesionalizmu naših terapeuta.

Banya wellness & spa centar se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Podgorici u sklopu The Capital Plaza kompleksa i prostire se na 500 kvadratnih metara.

Svlačionica

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Banya Wellness & Spa centar Vam nudi jedinstven program članarina i korporativnih ugovora inspirisan zdravim i modernim životom.

Opuštanje u našem luksuznom wellness centru, osnažuje fizičko i mentalno zdravlje i povećava produktivnost na poslu.

Tepidarijum

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Tople ležaljke za odmor, idealne za opuštanje prije i poslije sauna, bazena i parnih kupatila. Temperatura se može podešavati a preporučeni opseg je od 37°C do 40°C. Za vrijeme boravka na ovim ležajevima krvni sudovi se šire, poboljšava se protok krvi, a tijelo se zagrijeva bez znojenja.

Tuševi doživljaja

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Moderni i funkcionalni sistemi za tuširanje u Spa centrima. Imaju četiri nezavisna programa rada sa vizuelnim, zvučnim, temperaturnim i aromatičnim efektima.

Programi: Tropical Rain, Spring Rain, Cold Mist, Caribben Storm aktiviraju se tasterima na kontrolnoj tabli sa senzorima pored tuša.

Bazen

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Bazen je opremljen uređajima za kontrastrujno plivanje (turbo jet) koji omogućavaju plivanje u mjestu i izvanrednu masažu tijela,  kao i slapom „lastin rep“ koji osim estetske ima i masažnu ulogu. Temperatura vode je 27 °C što je standard za ovu vrstu bazena. Takođe je predviđen i opremljen za aqua aerobik.

Finska sauna

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Finska sauna je vrsta suve saune u kojoj se temperatura vazduha kreće od 80°C do 100°C a vlažnost između 10 i 15%. Preporučuje se da boravak u sauni traje tri puta po 8 do 15 minuta nakon čega slijedi raslađivanje koje bi trebalo da traje makar onoliko vremena koliko je provedeno u sauni.

Parno (Tursko) kupatilo

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Parno kupatilo je tretman u vrućem zatvorenom prostoru sa parom koji podstiče znojenje i oslobađa tjelesne toksine. Najdjelotvornije je na temperaturi između 43°C i 46°C dok je vlažnost vazduha 100%. Pravilno uživanje traje između 10 i 20 minuta, nakon kojeg slijedi tuširanje mlakom do hladnom vodom.

Ruska banja (sauna)

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Tradicionalna ruska sauna u kojoj se temperatura kreće od 60°C do 100°C a vlažnost do 50%. Poseban užitak pruža para sa mirisom ljekovitih trava. Ono što je karakteristično za ovu vrstu saune je korišćenje takozvanih „metlica“ od breze ili hrasta, koje se koriste za ritualne masaže.

Hamam

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Turska verzija parnog kupatila u kome je visoka vlažnost vazduha a temperatura između 45°C i 50°C. Unutar kabine nalaze se grijne mermerne klupe za sjedenje i ležanje a na sredini umivaonik sa hladnom vodom koji služi za rashlađivanje.

Slana pećina

Banya Wellness & Spa

Close
1 / 0

Specifično konstruisana prostorija u kojoj su tavanica, zidovi i pod obloženi solju i slanim blokovima od himalajske soli sa ciljem imitacije atmosfere  prirodne slane pećine koja ima brojna ljekovita dejstva.

Masaže

Banya Wellness & Spa

Close

    Masažom postižemo čišćenje kože, ubrzavamo metabolizam, izazivamo relaksaciju i smanjujemo napetost.

    Exploring nearby area

    Close