Ulaz u salon

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

DARIJANA se bavi proizvodnjom i prodajom tapaciranog (mebliranog) nameštaja po Vašoj meri i narudžbini.

U ponudi imamo različite modele troseda, dvoseda, fotelja, ležajeva,sofa, ugaonih garnitura, garnitura, francuskih ležajeva, singl kreveta, spratnih kreveta koje možete prilagoditi svojim potrebama i dimenzijama. Pored ovih mogućnosti, rado prihvatamo ideje, sugestije i želje svojih klijenata , pa Vas pozivamo da sami kreirate svoj komad nameštaja ili kompletni životni ili radni prostor.

Od januara 2016. godine možemo ponuditi nameštaj od pločastog materijala (univera I medijapana) takođe prema Vašim nacrtima, I tako zajedno sa Vama napraviti idealno rešenje za Vaš kompletan stambeni ili poslovni prostor. Neka ,od ovih rešenja Vas očekuju u našem salonu u okviru proizvodnje, ul. IV Zage Malivuk 65a, Krnjača.

Posetite nas na još dve adrese: Prote Mateje 64 Beograd i Železnička 35 Novi Sad

DOBRODOŠLI!!!!!!!!

Dnevni boravci

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

-Ako volite da pratite trendove i uvek ste u toku sa onim što je aktuelno.

-Ako želite da Vaš dnevni boravak bude mesto u kojem ćete rado provoditi vreme

-Ako maštate da uredite Vaš dnevni boravak tako da bude jedinstven i originalan.

-Ako imate mali prostor i u njemu želite jednostavne i neophodne stvari koje izgledaju lepo , a vrlo su funkcionalne.

-Ako posedujete veliki dnevni boravak , a voleli biste da ga uredite sa stilom.

DARIJANA je pravi izbor za Vas. Ulepšajte Vaš dom.

Ugaone garniture

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Sve naše proizvode karakteriše vrhunski kvalitet Q1 izdat od šumarskog fakulteta u Beogradu. Kompletan proizvodni program koji nudimo je izrađen od visoko kvalitetnih i strogo kontrolisanih sirovina. Klijenti kod nas mogu birati stepen kvaliteta punjenja, mebl štofa, kože, prema svojim mogućnostima i potrebama. Mehanizme koje koristimo u proizvodnji naših modela su jednostavni za rukovanje, kvalitetni i ne kvare se. Pored obavezne dvogodišnje garancije Darijana je za svoje drvene konstrukcije obezbedila petogodišnju garanciju, jer se konstrukcije prave od adekvatne i dobro osušene građe.

Garniture

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Birate elemente Vaše garniture. Može se sastojati od onoliko segmenata (ležaja/troseda,dvoseda, fotelja,taburea) koliko je Vama potrebno, u dimenzijama koje Vama odgovaraju.
U ponudi postoji veliki izbor modela, klasičnih i modernih linija, čije elemente kombinujete po Vašoj želji. Možda postoji model koji ste sami kreirali , pa Vam naš stručni tim može pomoći pri izboru adekvatih sirovina, materijala I sistema razvlačenja? Na ovaj način nastali su modeli koji su stalno prisutni u Darijaninom proizvodnom programu.

Dvosedi i trosedi

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljavamo potrebe kupaca. Kod nas možete dobiti dizajn koji je funkcionalan i izbalansiran. Dizajn koji je I kvalitetan I lep.

U našim salonima možete pogledati veliki izbor naših modela ,a članovi našeg stručnog , a ljubaznog tima Vam mogu pomoći pri izboru idealnog komada nameštaja za Vaš prostor.

Kožne garniture

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Bilo koji model iz DARIJANINOG asortimana , kao i model koji je nastao kao plod Vaše mašte i kreativnosti bi mogao da se tapacira kožom. Izbor kvaliteta i boje kože smo prepustili našim dugogodišnjim saradnicima koji imaju bogato iskustvo kada je koža i mebl štof u pitanju, MERCIS d.o.o. Oni su nam obezbedili veliki izbor kože različitog kvaliteta i debljine u mnogobrojnim nijansama. Reč je o goveđoj koži koja je oplemenjena bojenjem i strukturnim efektima.

Fotelje

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Od fotelja na razvlačenja, preko beržera različitih dimenzija, do malih , slatkih fotelja sa ravnim linijama zgodnih za opremanje prostora manjih kvadratura ili poslovnih prostora. Sve to imate kod nas. U slučaju da nemamo model baš kakav je Vama potreban, posaljite nam skicu , pa ćemo je zajedno napraviti.

Spavaće sobe

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Zajedno možemo opremiti Vašu spavaću soba, tako da ona bude oaza mira i najprijatnije mesto u Vašem domu, mesto gde ćete se posle napornog radnog dana opustiti i odmoriti. Za tako nešto neophodno je da sve bude skladno, na svom mestu, pa Vam je u tom smislu potreban garderober/plakar koji poseduje veliki broj polica, pregrada i fioka. Kreveti treba da budu udobni, konstrukcije čvrste od adekvatne građe, punjenje dušeka kvaliteta i udobnosti prema Vašim prohtevima , kvalitetni mebl-stofovi prirodnog sastava, model uzglavlja prema Vasem ukusu i senzibilitetu. Sve ovo možete iskombinovati tako da relaksira i podstiče pozitivnu energiju, a Vi zadovoljni kompletnim proizvodom, kod nas u DARIJANI.

Akcije

Darijana

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Kod nas je uvek kompletan izložbeni asortiman u naša tri salona na AKCIJI. Na taj način dajemo mogućnost našim vernim kupcima da uvek mogu doći do kvalitetnog komada nameštaja po izuzetno niskoj ceni. Dinamika promene izloga unosi svežinu u naše salone, a našim posetiocima daje mogućnost da vide model urađen u više kombinacija mebl štofa, eko i prirodne kože, pa im je samim tim olakšan odabir. Na našoj web stranici u svakom trenutku možete pogledate izbor na akciji sa svim detaljima vezanim za komad koji Vas zanima: u kom je kvalitetu, po kojoj ceni ga možete kupiti i u kom salonu se trenutno nalazi. DOBRODOŠLI!!!

Exploring nearby area

Close