Kardio program

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Pružamo mogućnost surfovanja internetom i gledanja kablovske televizije u toku trčanja.

Grupni i dečiji programi

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Treninzi se odvijaju u grupama do 12 članova, treninzi su prilagodjeni svim vežbačima. Instruktori koji vode treninge su veoma stručni i poseduju dugogodišnje iskustvo u svetu fitness-a. Neki od programa su: Top Form, Mix Aerobic, Pilates, Morning Workout, Dečiji Program …

Sauna

Close
1 / 0
1 / 0

Osetite toplotu i ugodjaj potpuno nove Finske saune.

Svlačionica

Close
1 / 0
1 / 0

Svlačionice su potpuno opremljene svim potrebnim elementima kao što su tuš kabina, kupatilo, fen za kosu, fen za posle brijanja kao i sredstvima za održavanje lične higijene (šampon, pasta za zube, dezodorans...)

Svlačionica

Close
1 / 0
1 / 0

Svlačionice su potpuno opremljene svim potrebnim elementima kao što su tuš kabina, kupatilo, fen za kosu, kao i sredstvima za održavanje lične higijene (šampon, pasta za zube, dezodorans...).

Članarine kluba

Dubis Fitness

Close
1 / 0
1 / 0

Pogledajte širok dijapazon programa koje nudimo kao i cene usluga. Grupni programi, Dečiji program, Individualni treninzi, Teretana & Kardio, Sauna, Sportski pregledi, Programi ishrane, Merenja, Analize krvi. Cilj nam je da svima omogućimo vrhunsku ulugu koja će unaprediti zdravlje i život svakog vežbača.

O nama

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Mi smo novootvoreni fitness klub u Zemunu koji će Vam, sa našim vrhunskim trenerima i profesionalnom opremom kompanija Precor i Gym80, omogućiti da postignete željene rezultate što je efikasnije moguće. Nema čekanja, pridružite nam se već danas!

Individualni treninzi

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Ono po čemu se izdvajamo je personalizacija treninga. U našem timu posedujemo vrhunske stručnjake kako iz sveta sporta tako i iz medicine koji će Vam zajedničkim snagama pomoći da postignete vrhunske rezultate!

Exploring nearby area

Close