MediGroup porodilište

Momenti koji se pamte počinju ovde

Close
1 / 0

Medicinski tim posvećen je brizi za porodilje i novorođenčad, kao i njihovim porodicama sve vreme tokom boravka u porodilištu.

Svaka porodilja na raspolaganju ima ličnog lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i više medicinskih sestara i babica, koji brinu o njoj 24 sata dnevno, sve vreme njenog boravka u porodilištu.

MediGroup porodilište

Momenti koji se pamte počinju ovde

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Pružamo vam:

  • Profesionalnu uslugu najboljih ginekologa, pedijatara i babica uz srdačnost, ljubaznost  i toplinu - od rane trudnoće do postporođajnog perioda
  • Porođaj uz prisustvo vaših najmilijih - partner i/ili članovi porodice
  • Savremene načine vođenja porođaja
  • Sigurne i komforne porođajne sale
  • Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilom, televizorom, telefonskom linijom i internet konekcijom
  • Neonatološku jedinicu opremljenu najsavremenijom opremom za sigurnost vaše bebe
  • Brigu o mami i bebi 24 časa dnevno

Apartmani

MediGroup porodilište

Close
1 / 0

Nakon porođaja, a po sopstvenom izboru, možete da budete smešteni u jednokrevetnoj , dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefonsku liniju i internet konekciju.  Kako bi porodica u ovim najlepšim trenucima bila na okupu, mami i bebi u sobi može da se pridruži i tata, što je još jedna od prednosti koje pruža naše Porodilište.

Sve vreme boravka u Porodilištu, porodilja se edukuje o nezi i brizi o bebi, učestvuje u postupcima hranjenja i nege bebe i to u meri koju ona sama određuje.

Neonatološka jedinica

MediGroup porodilište

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Neonatološka jedinica opremljena je sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Ovde se beba hrani, presvlači, neguje joj se koža, prate i beleže vitalni parametri i telesna težina. Pedijatrijski tim je sve vreme prisutan i spreman da da odgovor na svako pitanje roditelja i pruži im podršku.

Neonatološka jedinica opremljena je i najsavremenijim uređajima intenzivne nege -  inkubatorima, lampama za fototerapiju, kardiolpulmonalnu reanimaciju -  i spremna da pruži sigurnost onim bebama koje se rode sa izvesnim  faktorom rizika i imaju potrebu za dopunskim dijagnostičko-terapijskim merama.

Porođajna sala

MediGroup porodilište

Close
1 / 0

Uz svu neophodnu opremu za vođenje porođaja - ctg monitoring, kiseonik, monitoring vitalnih parametara, sale za porođaj pružaju pun komfor i sigurnost porodiljama. Samom porođaju mogu da prisustvuju i vaši najmiliji. Uz poštovanje najviših standarda sigurnosti i podršku medicinskog tima, porodilje mogu da izaberu način vođenja porođaja (epiduralna anestezija i analgosedacija).

Svaka porodilja na raspolaganju ima ličnog lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i više medicinskih sestara i babica koji brinu o njoj i bebi 24 sata dnevno.

Operacioni blok

MediGroup porodilište

Close
1 / 0
1 / 0

Porodilište Opšte bolnice MediGroup opremljeno je najsavremenijom operacionom salom za izvođenje carskih rezova. Carski rez može da se obavi u opštoj ili regionalnoj anesteziji.

Exploring nearby area

Close