Foaje

Mesto susreta

Close
1 / 0

Foaje je mesto gde se pripremamo za neponovljivo iskustvo gledanja predstava i gde se ponovo srećemo sa realnošću nakon izlaska iz sale. Čim zakoračimo u foaje osećamo da pripadamo nečemu većem od nas samih. Fotografije po zidovima nas podsećaju na velikane našeg glumišta i davno odgledane predstave. Ovo je mesto za prijateljske susrete, razmenu očekivanja i utisaka nakon predstave.

Nova scena

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Iskoristite vreme dok ulazite u salu i polako se smeštate na svoje mesto da razmenite još po koju reč, a zatim dozvolite sebi da se prepustite magiji teatra kada se svetla ugase. Nakon odgledane predstave, ne zaboravite da proverite naš repertoar i obezbedite na vreme ulaznicu za još jedno neponovljivo iskustvo.

Scena „Bata Stojković“

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Prepustite se neponovljivom osećaju dok idete polako kroz hodnik do scene. Na kraju vas čekaju naše razvodnice koje će vam pomoći da se udobno smestite i osetite magiju teatra. Ne zaboravite da proverite naš repertoar i obezbedite sebi ulaznice za naredno magično iskustvo na vreme!

Pozorišni klub

Mesto skrivene magije

Close
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

Skriven od očiju publike, na spratu pozorišta, nalazi se pozorišni klub. To je mesto koje čuva najzanimljivije priče, mesto gde se očekivanja, nade i strahovi prepliću, a uspesi nakon svake premijere zajedno dele. Ovo je mesto na kome pisci, reditelji i glumci otkrivaju, ali i stvaraju magiju teatra na jedan sasvim novi način, a smeh i druženje jesu sastavni deo ovog kluba. Rešili smo da deo ove skrivene magije podelimo i sa vama. Zbog toga smo pokrenuli Instagram profil i Snapchat (username: zvezdarateatar). Ako već niste, zapratite nas odmah i otkrijte deo magije teatra koji inače nemate priliku da vidite!

Exploring nearby area

Close